Beoordelingen van Nagoya Haarlem

Recente recensies van Nagoya Haarlem

4 sterren na 35 reviews

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes opgehaald. Zag er ook prima verzorgd uit

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas niet de kwaliteit die ik gewend ben van dit restaurant. Qua smaak was de vis niet te onderscheiden van de ribeyerollen. De knoflook leek aangebrand en was daardoor erg overheersend. Veel betaald en niet lekker gegeten!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nee. Ik heb meerdere malen bij Nagoya gegeten en ervan genoten, maar deze keer was het wat mij betreft echt Nagoya onwaardig. Mij bekroop het gevoel dat dit maal niet de chef's, maar de bezorgers het eten gemaakt hadden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

I have tried several sushi places in Haarlem and nearby . And I think it is one of the best: quality and taste wise especially but also precise time of order delivery.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel erg smaakloos, niet ter vergelijken met als je in het restaurant eet. Alles was waterig !! Zeer slechte ervaring

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid OK, smaak minder, onverzorgd. Teveel geld voor wat je krijgt. Was wel op tijd.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige gerechten waren echt een zooitje wrs door elkaar geschud tijdens bezorging. Heb er zelfs foto’s van gemaakt.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Is echt niet te vergelijken met de sushi van de all you can eat restaurants!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker, complete bestelling en op tijd gebracht.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst een klacht over tijdstip bezorging. Afspraak was; 18.00 uur. Rond 18.40 heb ik gebeld waar de bezorging bleef. Antwoord: bezorger is onderweg. Resultaat: bezorging te laat, eten te koud, dus mindere kwaliteit. Gezien de prijs bedenkelijk. Waarom niet een telefoontje dat er niet op de afgesproken tijd geleverd gaat worden.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Haarlem! Warm, smaakvol, goede porties..ik ben altijd helemaal blij als ik hier bestel! Kan niet wachten tot ik weer gewoon in het restaurant mag zitten ;)

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed maar bepaalde gerechten zijn relatief prijzig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi van uitstekende kwaliteit, ruim vis en goede rijst! Teppanyaki beetje saai qua presentatie, warme sla wordt nat en klef... Smaak verder prima,

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen porties heel weinig , vorige maand ook een keer besteld toen was met name de ossenhaas veel meer .. was nu niet eens een half bakje voor 11 euro

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon top

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en heerlijke sushi!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Mijn .complimenten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader. Niet goedkoop maar heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goeie smaken en aparte gerechten. De warme gerechten waren echter inmiddels lauw. Misschien dat dat beter in een ander soort bakje uitgeleverd kan worden, waarin dat warmer blijft. 😊

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

First of all, we all loved the sushi’s, topquality! The the crunchy chicken was lovely, and the gyoza and fried Ebi fresh and flavourful. For us the udon noodles are not worth the price, only some paprika and onion and too much sauce and a very small portion, . Also the other chicken dish we ordered was a small portion and sadly a bit dry. For us some food was really good and some was not. Will try again! Speedy and nice delivery.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi in Haarlem en omstreken, vers en je proeft dat het met liefde is gemaakt. Iedere keer opnieuw intens genieten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!! Zoals altijd... tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en vriendelijke bezorger

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisterenavond voor 4 personen besteld bij Nagoya voor 20.00 uur. Ze stonden keurig op tijd voor de deur! Het eten was heerlijk! Alle gerechten waren even smakelijk en vers! We gaan zeker op herhaling! Echt TOP!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Prijs kwaliteit top. Snelle levering

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Blij dat er eens andere sushi is dan de standaard. Goede kwaliteit, vriendelijke bezorger